Intel - Sztuka Składania Historii

Sztuka składania historii - kampania content marketingowa Intela z udziałem Krzysztofa Gonciarza zyskała uznanie w oczach internautów oraz jury wielu konkursów, zdobywając branżowe nagrody. Kampania dotarła do bardzo wymagającej grupy odbiorców – twórców wideo – i utrwaliła przekaz, że film jest sztuką narracji, a najlepsze historie powstają z udziałem technologii Intela.

Efektem było zaangażowanie ponad 1 miliona osób, które  spędziły ponad 500 000 godzin na oglądaniu materiałów. n. Oprócz tego kampania znalazła blisko 100 000 odbiorców treści eksperckich, umieszczonych na stronie iQ.intel.pl (ze średnim czasem na stronie wynoszącym 13 minut) oraz 236 000 odwiedzających landing page z kompletną listą produktów.

Zachęcamy do lektury case study kampanii:

Sztuka składania historii – Monday PR

„…cała pasja jaką masz w sobie, to krok pierwszy. Trzeba robić, robić, robić!”

Krzysztof Gonciarz

#GRABONAMENT - najbardziej gamingowy abonament na rynku

Wraz z klientami Dell i Alienware stworzyliśmy kampanię, która przerosła wszystkie założenia i oczekiwania. #Grabonament to pierwsza tego typu kampania promocyjna na naszym rynku i ogromny sukces, nie tylko sprzedażowy.
Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Przy okazji Warsaw Games Week 2017 zorganizowaliśmy stoisko Seagate, które pobiło wszystkie rekordy w internecie i na samych targach.

Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017