Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Kampania digital dla Seagate

Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Przy okazji Warsaw Games Week 2017 zorganizowaliśmy stoisko Seagate, które pobiło wszystkie rekordy w internecie i na samych targach.

Zamiast szturmować ogromną powierzchnią i przedpremierowymi tytułami do przetestowania, angażowało fanów gier kilkunastoma gamingowymi influencerami z najwyższej półki, dziesiątkami aktywizacji na miejscu, setką konkursów i ponad milionowym zasięgiem w mediach społecznościowych.

Zadbaliśmy o to, żeby o marce było głośno nie tylko przed startem wydarzenia, ale też na samych targach. Charyzmatyczne prowadzące, youtuberzy, profesjonalni gracze wystawili marce najkorzystniejszy testimonial. A wraz z nimi zrobiło to tysiące fanów gier na miejscu i w internecie.

Zachęcamy do lektury case study kampanii:

Najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017 – Monday PR

#GRABONAMENT - najbardziej gamingowy abonament na rynku

Wraz z klientami Dell i Alienware stworzyliśmy kampanię, która przerosła wszystkie założenia i oczekiwania. #Grabonament to pierwsza tego typu kampania promocyjna na naszym rynku i ogromny sukces, nie tylko sprzedażowy.
Intel - Sztuka Składania Historii

Sztuka składania historii - kampania content marketingowa Intela z udziałem Krzysztofa Gonciarza zyskała uznanie w oczach internautów oraz jury wielu konkursów, zdobywając branżowe nagrody. Kampania dotarła do bardzo wymagającej grupy odbiorców – twórców wideo – i utrwaliła przekaz, że film jest sztuką narracji, a najlepsze historie powstają z udziałem technologii Intela.

Monday wstępuje do IAB Polska

Monday – agencja komunikacji przystąpiła do Związku Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska. Krok ten jest kolejnym etapem transformacji agencji i poszerzania kompetencji zespołu w obszarze digital.
. Monday istnieje na polskim rynku od niemal 12 lat. Firma powsta