Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Kampania digital dla Seagate

Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Przy okazji Warsaw Games Week 2017 zorganizowaliśmy stoisko Seagate, które pobiło wszystkie rekordy w internecie i na samych targach.

Zamiast szturmować ogromną powierzchnią i przedpremierowymi tytułami do przetestowania, angażowało fanów gier kilkunastoma gamingowymi influencerami z najwyższej półki, dziesiątkami aktywizacji na miejscu, setką konkursów i ponad milionowym zasięgiem w mediach społecznościowych.

Zadbaliśmy o to, żeby o marce było głośno nie tylko przed startem wydarzenia, ale też na samych targach. Charyzmatyczne prowadzące, youtuberzy, profesjonalni gracze wystawili marce najkorzystniejszy testimonial. A wraz z nimi zrobiło to tysiące fanów gier na miejscu i w internecie.

Zachęcamy do lektury case study kampanii:

Najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017 – Monday PR

Intel - Sztuka Składania Historii

Sztuka składania historii - kampania content marketingowa Intela z udziałem Krzysztofa Gonciarza zyskała uznanie w oczach internautów oraz jury wielu konkursów, zdobywając branżowe nagrody. Kampania dotarła do bardzo wymagającej grupy odbiorców – twórców wideo – i utrwaliła przekaz, że film jest sztuką narracji, a najlepsze historie powstają z udziałem technologii Intela.
Monday wstępuje do IAB Polska

Monday – agencja komunikacji przystąpiła do Związku Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska. Krok ten jest kolejnym etapem transformacji agencji i poszerzania kompetencji zespołu w obszarze digital.. Monday istnieje na polskim rynku od niemal 12 lat. Firma powsta
Zmiany w Monday – więcej niż rebranding

Agencja Monday PR przekształca się w Monday – agencję komunikacji zintegrowanej. Zmiana to wynik długofalowego procesu transformacji z klasycznej agencji public relations w stronę agencji komunikacji zintegrowanej opartej o obszar public relations, digital, social media, content marketing oraz influencer relations.
Za co kochamy Wiedźmina?

Jak to się stało, że przygody Geralta z Rivii trafiają w krytyczne gusta recenzentów i graczy nie tylko w Polsce, ale i na świecie? Co sprawiło, że po raz pierwszy w historii naszej branży premiera polskiej i wyprodukowanej w Polsce (to ważne!) gry było globalnym wydarzeniem? Przedstawiamy pięć filarów sukcesu marki Wiedźmin na rynku gier.

Monday wstępuje do IAB Polska

. Monday istnieje na polskim rynku od niemal 12 lat. Firma powsta