Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Kampania digital dla Seagate

Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Przy okazji Warsaw Games Week 2017 zorganizowaliśmy stoisko Seagate, które pobiło wszystkie rekordy w internecie i na samych targach.

Zamiast szturmować ogromną powierzchnią i przedpremierowymi tytułami do przetestowania, angażowało fanów gier kilkunastoma gamingowymi influencerami z najwyższej półki, dziesiątkami aktywizacji na miejscu, setką konkursów i ponad milionowym zasięgiem w mediach społecznościowych.

Zadbaliśmy o to, żeby o marce było głośno nie tylko przed startem wydarzenia, ale też na samych targach. Charyzmatyczne prowadzące, youtuberzy, profesjonalni gracze wystawili marce najkorzystniejszy testimonial. A wraz z nimi zrobiło to tysiące fanów gier na miejscu i w internecie.

Zachęcamy do lektury case study kampanii:

Najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017 – Monday PR

Rainbow Six Siege dla casualowych graczy

Wraz z klientem – firmą Ubisoft i Grupą Onet RAS Polska stworzyliśmy niecodzienną kampanię sprzedażową. Cel - dotarcie z bardzo esportową grą, Rainbow Six: Siege do grupy „niedzielnych” graczy i zachęcenie ich do skorzystania z oferty darmowego weekendu, a finalnie zakup
Nokia x Atari Wu

Nokia zaprasza na materiał, w którym zajrzyjcie za kulisy pracy producenta muzycznego. Atari Wu przedstawia swoją historię i drogę do sukcesu. A jeśli lubicie Xxanaxx, to pozycja obowiązkowa.
#GRABONAMENT - najbardziej gamingowy abonament na rynku

Wraz z klientami Dell i Alienware stworzyliśmy kampanię, która przerosła wszystkie założenia i oczekiwania. #Grabonament to pierwsza tego typu kampania promocyjna na naszym rynku i ogromny sukces, nie tylko sprzedażowy.
Intel - Sztuka Składania Historii

Sztuka składania historii - kampania content marketingowa Intela z udziałem Krzysztofa Gonciarza zyskała uznanie w oczach internautów oraz jury wielu konkursów, zdobywając branżowe nagrody. Kampania dotarła do bardzo wymagającej grupy odbiorców – twórców wideo – i utrwaliła przekaz, że film jest sztuką narracji, a najlepsze historie powstają z udziałem technologii Intela.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.