Monday wśród danych, wykresów i fok – szkolenie z Janiną Daily

W Monday kochamy liczby. Analizujemy je każdego dnia - przygotowując oferty, planując kampanie social media, pracując nad wizerunkiem marek, czy opracowując działania związane z marketingiem internetowym. Czasem jednak potrzebujemy kogoś, kto stuknie nas foką po głowie i pokaże, że tabelki to nie wszystko. Dlatego 26 i 27 lipca mieliśmy przyjemność gościć Janinę Bąk, mistrzynię data storytellingu i datainmentu, która przeprowadziła szkolenie ze statystyki nam i – w ramach cyklu #mondaymorning - naszym Klientom.

Nikt tak jasno i dosadnie jak Janina Daily nie tłumaczy trudnych zagadnień statystycznych. Janina wyjaśniała, że korelacja kauzacji nierówna, dlaczego konceptualizacja danych ułatwia zrozumienie dużych liczb, a także rozwiązała zagadkę, która trapi ludzkość od lat – czy jak wsadzimy głowę do lodówki, a nogi do piekarnika, to będzie nam w sam raz. Więcej o tym, czego nauczyła nas Janina i jakie wyciągamy z tego wnioski, przeczytacie na blogu Prowly.
A gdybyś to Ty mógł wybierać: jakie szkolenie interesowałyby Cię najbardziej? Skoro tutaj jesteś, to na bank wiesz już dużo, a cenna wiedza nie lubi samotności. Chętnie Cię poznamy i rozwiniemy się razem z Tobą - wystarczy, że wyślesz do nas CV na adres: praca@mondaypr.pl. Pamiętaj o klauzuli!*
Rzecz jasna, ze stale rozwijającym się zespołem, szukamy nowych wyzwań i Klientów. Jeśli reprezentujesz firmę, poznaj naszą ofertę i wyślij nam brief.

Sprawdźcie, jak Janina Daily zarażała nas i naszych Klientów miłością do statystyki:

szkolenie-monday-datainment.jpg
content-marketing-data-storytelling.jpg
szkolenie-datainment-janina-bak.jpg
data-storytelling-szkolenie-monday-morning.jpg
szkolenie-content-marketing-data-storytelling.jpg
szkolenie-datainment-data-storytelling.jpg
szkolenie-data-storytelling-datainment.jpg
szkolenie-data-storytelling-janina-bak.jpg
data-storytelling-workshop.jpg
content-marketing-szkolenie.jpg
szkolenie-content-marketing-janina-daily.jpg
szkolenie-data-storytelling-janina-daily.jpg
szkolenie-content-marketing-janina-bak.jpg
szkolenie-content-marketing-monday.jpg
Zdjęcia: Marcin Krokowski, urbanflavour.pl
* Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez grupę Monday PR, w szczególności przez Monday PR Sp. z o.o. sp. k. z siedzibą w Warszawie na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji. Jeśli wyraża Pan/ Pani również zgodę na przetwarzanie danych osobowych po zakończeniu procesu rekrutacyjnego na potrzeby przeszłych rekrutacji również, proszę o dostarczenie drugiej zgody o następującej treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez grupę Monday PR, w szczególności przez Monday PR Sp. z o.o. sp. k. z siedzibą w Warszawie na potrzeby przyszłych procesów rekrutacji, w tym również na inne stanowiska przez okres ____ lat/ bezterminowo.

Podcasty o social media, content marketingu, SEO i digital marketingu – 7 rekomendacji

Podcasty o content marketingu, social media czy digital marketingu to dla mnie ważne źródło inspiracji i wiedzy o komunikacji. W tym wpisie chciałbym polecić Wam 7 podcastów poświęconych tematyce marketingu, których sam słucham. A nuż znajdziecie chwilę na odcinek lub dwa w drodze do pracy.
Content marketing - 5 elementów strategii marketingu treści

Content marketing to jeden z najgorętszych marketingowych trendów ostatnich kilku lat. Odmieniany przez przypadki na branżowych konferencjach, obowiązkowa pozycja w portfolio usług agencji PR, social media i niezależnych konsultantów oraz coraz bardziej znacząca pozycja w budżetach marketingowych firm. Czy to naprawdę Święty Graal marketingu? A może to tylko jedna z kolejnych marketingowych mód? Czym jest marketing treści i jak się za niego zabrać?

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.