• Marketing sportowy 4.0 – 7 złotych zasad social media w piłce nożnej cz. 2
  • Marketing sportowy 4.0 – 7 złotych zasad social media w piłce nożnej cz. 1
  • Podcasty o social media, content marketingu, SEO i digital marketingu – 7 rekomendacji
Marketing sportowy 4.0 – 7 złotych zasad social media w piłce nożnej cz. 2
Marketing sportowy 4.0 – 7 złotych zasad social media w piłce nożnej cz. 1
Marketing sportowy 4.0 – 7 złotych zasad social media w piłce nożnej cz. 2

Marketing sportowy, poza strategią i taktyką, to także ogromne pole dla kreatywności. W poprzednim wpisie więcej uwagi poświęciłem właśnie tym pierwszym aspektom, serwując Wam 6 z 7 złotych zasad komunikacji marek sportowych w mediach społecznościowych. Pierwsza część to
Marketing sportowy 4.0 – 7 złotych zasad social media w piłce nożnej cz. 1

Jeśli przyjęlibyśmy, że marketing sportowy to drużyna, to social media grałyby w niej na pozycji numer 6. W nomenklaturze piłkarskiej to tak zwany „defensywny pomocnik”, czyli zawodnik od czarnej roboty. Media społecznościowe zawsze są w cieniu wydarzeń na boisku. Rzadko

Podcasty o content marketingu, social media czy digital marketingu to dla mnie ważne źródło inspiracji i wiedzy o komunikacji. W tym wpisie chciałbym polecić Wam 7 podcastów poświęconych tematyce marketingu, których sam słucham. A nuż znajdziecie chwilę na odcinek lub dwa w drodze do pracy.
Content marketing - 5 elementów strategii marketingu treści

Content marketing to jeden z najgorętszych marketingowych trendów ostatnich kilku lat. Odmieniany przez przypadki na branżowych konferencjach, obowiązkowa pozycja w portfolio usług agencji PR, social media i niezależnych konsultantów oraz coraz bardziej znacząca pozycja w budżetach marketingowych firm. Czy to naprawdę Święty Graal marketingu? A może to tylko jedna z kolejnych marketingowych mód? Czym jest marketing treści i jak się za niego zabrać?
Monday wśród danych, wykresów i fok – szkolenie z Janiną Daily

W Monday kochamy liczby. Analizujemy je każdego dnia - przygotowując oferty, planując kampanie social media, pracując nad wizerunkiem marek, czy opracowując działania związane z marketingiem internetowym. Czasem jednak potrzebujemy kogoś, kto stuknie nas foką po głowie i pokaże, że tabelki to nie wszystko. Dlatego 26 i 27 lipca mieliśmy przyjemność gościć Janinę Bąk, mistrzynię data storytellingu i datainmentu, która przeprowadziła szkolenie ze statystyki nam i – w ramach cyklu #mondaymorning - naszym Klientom.
Monday agencją partnerską LEWIS w Polsce

1 sierpnia Monday – agencja komunikacji oficjalnie została firmą partnerską LEWIS Global Communications, która podjęła decyzję o zamknięciu swojego polskiego oddziału.
Rainbow Six Siege dla casualowych graczy

Wraz z klientem – firmą Ubisoft i Grupą Onet RAS Polska stworzyliśmy niecodzienną kampanię sprzedażową. Cel - dotarcie z bardzo esportową grą, Rainbow Six: Siege do grupy „niedzielnych” graczy i zachęcenie ich do skorzystania z oferty darmowego weekendu, a finalnie zakup

Monday Blog

Monday - agencja komunikacji zintegrowanej. Konsultanci Monday od ponad dekady wspierają firmy w obszarze komunikacji. Public relations, social media, digital, content marketing, influencer relations – oferujemy naszym klientom pełne spektrum narzędzi komunikacyjnych.

www.mondaypr.pl

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.