#GRABONAMENT - najbardziej gamingowy abonament na rynku

Wraz z klientami Dell i Alienware stworzyliśmy kampanię, która przerosła wszystkie założenia i oczekiwania. #Grabonament to pierwsza tego typu kampania promocyjna na naszym rynku i ogromny sukces, nie tylko sprzedażowy.
Monday wstępuje do IAB Polska

Monday – agencja komunikacji przystąpiła do Związku Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska. Krok ten jest kolejnym etapem transformacji agencji i poszerzania kompetencji zespołu w obszarze digital.. Monday istnieje na polskim rynku od niemal 12 lat. Firma powsta
Zmiany w Monday – więcej niż rebranding

Agencja Monday PR przekształca się w Monday – agencję komunikacji zintegrowanej. Zmiana to wynik długofalowego procesu transformacji z klasycznej agencji public relations w stronę agencji komunikacji zintegrowanej opartej o obszar public relations, digital, social media, content marketing oraz influencer relations.
Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Przy okazji Warsaw Games Week 2017 zorganizowaliśmy stoisko Seagate, które pobiło wszystkie rekordy w internecie i na samych targach.
Social Media

Monday Blog

Monday - agencja komunikacji zintegrowanej. Konsultanci Monday od ponad dekady wspierają firmy w obszarze komunikacji. Public relations, social media, digital, content marketing, influencer relations – oferujemy naszym klientom pełne spektrum narzędzi komunikacyjnych.

www.mondaypr.pl