• Znaczenie efemerycznych treści w content marketingu
  • Esport i gry wideo w Europie Środkowo-Wschodniej
  • Dla ludzi i po ludzku

Konsekwencje zmian na Facebooku. Dla agencji, dla specjalistów, dla marek.

TL;DR: Nie wiadomo. Koszty. Bardziej. I tak. I nie.

#GRABONAMENT - najbardziej gamingowy abonament na rynku

Wraz z klientami Dell i Alienware stworzyliśmy kampanię, która przerosła wszystkie założenia i oczekiwania. #Grabonament to pierwsza tego typu kampania promocyjna na naszym rynku i ogromny sukces, nie tylko sprzedażowy.
Monday wstępuje do IAB Polska

Monday – agencja komunikacji przystąpiła do Związku Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska. Krok ten jest kolejnym etapem transformacji agencji i poszerzania kompetencji zespołu w obszarze digital.. Monday istnieje na polskim rynku od niemal 12 lat. Firma powsta
Zmiany w Monday – więcej niż rebranding

Agencja Monday PR przekształca się w Monday – agencję komunikacji zintegrowanej. Zmiana to wynik długofalowego procesu transformacji z klasycznej agencji public relations w stronę agencji komunikacji zintegrowanej opartej o obszar public relations, digital, social media, content marketing oraz influencer relations.
Seagate - najbardziej gamingowa przestrzeń na WGW 2017

Przy okazji Warsaw Games Week 2017 zorganizowaliśmy stoisko Seagate, które pobiło wszystkie rekordy w internecie i na samych targach.
Intel - Sztuka Składania Historii

Sztuka składania historii - kampania content marketingowa Intela z udziałem Krzysztofa Gonciarza zyskała uznanie w oczach internautów oraz jury wielu konkursów, zdobywając branżowe nagrody. Kampania dotarła do bardzo wymagającej grupy odbiorców – twórców wideo – i utrwaliła przekaz, że film jest sztuką narracji, a najlepsze historie powstają z udziałem technologii Intela.
Za co kochamy Wiedźmina?

Jak to się stało, że przygody Geralta z Rivii trafiają w krytyczne gusta recenzentów i graczy nie tylko w Polsce, ale i na świecie? Co sprawiło, że po raz pierwszy w historii naszej branży premiera polskiej i wyprodukowanej w Polsce (to ważne!) gry było globalnym wydarzeniem? Przedstawiamy pięć filarów sukcesu marki Wiedźmin na rynku gier.
Social Media

Monday Blog

Monday - agencja komunikacji zintegrowanej. Konsultanci Monday od ponad dekady wspierają firmy w obszarze komunikacji. Public relations, social media, digital, content marketing, influencer relations – oferujemy naszym klientom pełne spektrum narzędzi komunikacyjnych.

www.mondaypr.pl