• Podcasty o social media, content marketingu i digital marketingu – 5 rekomendacji
  • Monday partnerem 12. edycji FORUM IAB!
  • Zmiany w Monday – Adam Kozłowski dołącza do Zarządu

Podcasty o content marketingu, social media czy digital marketingu to dla mnie ważne źródło inspiracji i wiedzy o komunikacji. W tym wpisie chciałbym polecić Wam 5 podcastów poświęconych tematyce marketingu, których sam słucham. A nuż znajdziecie chwilę na odcinek lub dwa podczas majówkowego lenistwa.

#GRABONAMENT - najbardziej gamingowy abonament na rynku

Wraz z klientami Dell i Alienware stworzyliśmy kampanię, która przerosła wszystkie założenia i oczekiwania. #Grabonament to pierwsza tego typu kampania promocyjna na naszym rynku i ogromny sukces, nie tylko sprzedażowy.
Monday wstępuje do IAB Polska

Monday – agencja komunikacji przystąpiła do Związku Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska. Krok ten jest kolejnym etapem transformacji agencji i poszerzania kompetencji zespołu w obszarze digital.. Monday istnieje na polskim rynku od niemal 12 lat. Firma powsta
Social Media

Monday Blog

Monday - agencja komunikacji zintegrowanej. Konsultanci Monday od ponad dekady wspierają firmy w obszarze komunikacji. Public relations, social media, digital, content marketing, influencer relations – oferujemy naszym klientom pełne spektrum narzędzi komunikacyjnych.

www.mondaypr.pl